MORENO VUKOJEVIĆ-talentirani reper,hip hop izvođač

Najbolja glazba HIP HOP izvođača Morena Vukojevića iz Slavonskog Broda...kratki intervju,novosti i kontakt obrazac s Morenom te sve u svezi Morenovih želja i ambicija u glazbenom životu možete pročitati i poslušati njegov glazbeni stil izražavanja ovdje na ovoj web stranici....uživajte,odličan je reper,mlad i talentiran hip hop izvođač...njegov free style i njegova slobodnoumna kombinacija i igr »opsirnije..

Vedrana Vukojević - talentirana pjevačica iz Hrvatske !

Vedrana Vukojević-mlada,telentirana,lijepa,vesela i vrckava pjevačica iz Hrvatske,oduševljuje svoju pjevačku publiku u Hrvatskoj i šire...na ovome blogu jednoga od njenoga obožavatelja ili fana pročitaj i saznaj nešto o povijesti i budućnosti pjevačke karijere Vedrane Vukojević " kćerke hrvatske ravnice ", pročitaj LYRICS TEXTOVE VEDRANINIH PJESAMA,poslušaj njene prekrasne pjesme, stupi u kontakt »opsirnije..

Doci cu ti u snovima

Doci cu ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te... »opsirnije..

KUD Idijoti - Bogovi punka s Balkana

Svi pokušaji da se definira status KUD Idijota, da ih se objasni ili pronađe umjetnička poveznica, uvijek su u startu propadali. KUD Idijoti su nedodirljive vođe cijelog jednog vala skrivene i nepriznate glazbe u hrvata i jugoslovena i inih nas koji se međusobno odlično razumijemo riječima, al smo se podijelili u države glupih i ružnih imena. Sve zvjezdice koje su se probijale na YU sceni bojali »opsirnije..

Flaming Lips album punjen krvlju

21.6.2012. - Flaming Lips uspjeli su zaraditi $250.00 u dobrotvorne svrhe, prodajući posebnu verziju svog albuma 'Heady Fwends' - punjenu krvlju. vidi sve
»opsirnije..

djdesings music

Here you can find the best electro house music. You can listen the best mixes of famouse djs. »opsirnije..

Dj Mijat / Dj Emmporio ft. Jelena Mrkic - Dijaspora i Balkan (official music video) - YouTube

Djmijat / DJ emmporio ft.jelena mrkic »opsirnije..

frizerski radio - Powered By Camster.fm

slusajte dobar radio »opsirnije..

frizerskarajazabava chat group - udruzimo se zajedno frizeri.NARUCUJTE MUZICKE ZELJE I DRUZIMO SE ZAJEDNO UZ RAD

Fizeri posjetitenas i osatli chateri koji zelite zabavu ko zna mozda vam se posreci da upoznate novu ljubav »opsirnije..

Pussy Riot - punkom protiv Putina i elita

Prije nego ih je policija odvukla, članice ruske gla-trash-baklava-clumb-punk-rock skupine Pussy Riot, uspjele su otpjevati svoju himnu 'Revolt in Russia' u blizini Kremlina. Inspiracija za njihov stil političkog i glazbenog otpora su članice riot grrrl pokreta Bikini Kil, ali i najnoviji politički revolucionarni pokreti protiv konzumerizma i elita. Njihove pjesme preuzete su i kao himna najnovij »opsirnije..

Tako to radi policija na Filipinima

I policija nekada zna biti zabavna. »opsirnije..

Underground glazba u Iranu

Romain Champalaune je fotograf i organizator izložbe u Centre d’Animation Mathis u Parizu koja je posvećena Iranskoj underground glazbi. U Iranu, u skladu s Islamskim strogim zakonima prije revolucije, sva glazba morala je biti neutralna što je više moguće - kako ne bi probudila neželjene emocije. Rock, rap, elektronika ... sve je bilo zabranjeno i etiketirano kao satanističko. Svatko tko je prak »opsirnije..

Najbolja glazba na internetu

Najbolja glazba na internetu 24 sata dnevno. Slušaj glazbu u pozadini kada radiš na računalu. Ako volite glazbu tada ste na pravom mjestu. Najbolja glazba od sada dostupna putem internet radia. »opsirnije..

Philip Glass, Lou Reed i Laurie Anderson u posjeti Okupaciji Wall Streeta

2.12. 2011. - Noćno okupljanje prosvjednika Okupacije Wall Streeta u Lincoln Centru doživjelu je ogromnu podršku od glazbenih legendi Philipa Glassa, Lou Reeda i Laurie Anderson, koji su došli dati svoju izjavu nakon izvedbe njihove opere Satyagraha. »opsirnije..

Koncertna dvorana na napuhavanje

Spojivši svoja znanja, arhitekt Arata Isozaki i kipar Anish Kapoor upravo grade koncertnu dvoranu na napuhavanje, koja bi trebala biti gotova do proljeća 2012. Dvorana je nazvana 'Ark Nova' i bit će postavljana za potrebe izvođenja humanitarnih koncerata po Japanu i u nju će stati oko 700 ljudi...... foto video galerija
»opsirnije..

Trololo man - Eduard Khil - internet zvijezda nakon 40 godina - galerija video spotova

Više od četrdeset godina nakon snimanja privlačanog napjeva, sovjetski pjevač Eduard Khil neočekivano je postao internet senzacija - sa više milijuna slušatelja i beskonačno mnogo obrada »opsirnije..

Its All Gone Pete Tong - film o legendarnom DJu i počecima Ibiza scene

Film o legendarnom DJu Frankie Wildu koji je vrhunac slave dosegnuo na Ibizi, ali je onda iznenada nesta... nakon brojnih nagađanja o njegovoj sudbini - otkriva se da je ostao gluh i ovisan o kokainu... »opsirnije..

Goblini - Ima nas (povratnička turneja)

Goblini će ponovo svirati u Beogradu! »opsirnije..

Calexico u svemiru

Pjesma bend Calexico "Slowness" je korištena za buđenje posade space shuttlea Endeavour. Pjesma govori o dvoje ljudi koji dosežu nezamislive udaljenosti, a reference su mjesta u Tucson području - Gates Pass and Signal Hill.. »opsirnije..

Najnoviji video Jane's Addiction

Najnoviji službeni video za singl s nadolazećeg albuma Jane's Addiction's “End To The Lies” s animiranom siluetom Perry, Dave, i Stephen kako sviraju po golom tijelu modela. U režiji ShadowMachine Films... »opsirnije..