Najveca brana u Kaliforniji probila stit – HITNA EVAKUACIJA STANOVNISTVA

Najmanje 188.000 ljudi evakuisano iz nekoliko županija Sjeverne Kalifornije nakon oštećenja preliva u Oroville jezeru… VIDEO »opsirnije..

Djevojčica 16, poput zmije odbacuje svoju kožu svakih šest sedmica .

Tinejdžerka Shalini Yadav, pati od eritrodermije, upalne bolesti kože poznat kao 'crveni sindrom', koji doktori nisu u stanju da tretiraju. Ovaj sindorm isušuje kozu koja se potom ljušti. »opsirnije..

Bokserski šampion Anthony Joshua na udaru javnosti zbog slike iz dzamije! | Najčudnije priče svijeta

Britanski svjetski prvak Anthony Joshua, na udaru anti-muslimanskog zlostavljanja nakon sto je objavio sliku molitve u džamiji sa prijateljima ... »opsirnije..

LJUDSKA STOPALA U KINESKOM RESTORANU, pala optuznica!

Da li kineski restoran služi ljudska stopala? Zaposlenik restorana objavio jezive fotografije odsjecenih nogu u plavoj posudi, istraga u toku! »opsirnije..

Klizalište postalo hit, ali javnost natjerala da se zatvori - JEZIV RAZLOG

Japansko klizalište na udaru javnosti zbog žive smrznute ribe pod ledom, ovo je zlostavljanje živih bića, poručuju iz javnosti… »opsirnije..

Izjašnjeni “ljubitelj životinja” ulovljen u klanju mački

Huang Pingfu, stanovnik provincije Sichuan, koji je za sebe tvrdio da je ljubitelj zivotinja koji je spasavao i brinuo za napuštene mačke, uhapsen je za klanje doslovno tona mačaka. Kada su njegove operacije otkrivene, vlasti su zaplijenile vise od jedne tone kaveza mačaki. »opsirnije..

DJEVOJKU ODBIJAJU MOMCI ZBOG IZGLEDA - Cijela porodica rođena sa 600 prstiju

Ova porodica koja broji 25 clanova sa 12 prsta na rukama i 12 na nogama, veoma je zbunila i zaintrigirala strucnjake iz svijeta… »opsirnije..

BEBA OBLIKA STARCA SOKIRALA RODITELJE I DOKTORE U BANGLADESU!

Dječak šokirao roditelje i doktore kada se s rijetkim medicinskim stanjem poznato kao Progerija rodio u Bangladešu selu Bhulbaria. »opsirnije..

U sred meča izgubila dijete, Rafael Nadal prekinuo meč da pomogne!

Rafael Nadal prekinuo meč da pomogne majci koja je u guzvi izgubila dijete u toku meča koji se odigravao izmedju njega i Johna McEnroea. »opsirnije..

MAJKL DŽEKSON JE ŽIV? Internet bruji o fotografiji njegove ćerke Paris

Kralj popa Majkl Džekson preminuo je 2009. godine, a mnogi teoretičari zavjere i dalje tvrde da je živ i zdrav. Njegova ćerka je na Instagramu podijelila sliku iz automobila i stvorila haos. Sjenka iza njenih leđa osobe na zadnjem sedištu podsjeća na njenog oca!? »opsirnije..

‘Najstariji čovjek na svijetu’ spreman umrijeti u 145-toj godini.

Najstariji čovjek na svijetu Mbah Gotho iz Indonezije, ima 145 godina i izrazio je želju da umre i zakopa… »opsirnije..

SLOMLJENO SRCE MAJKE: Sijamski blizanci koji dijele gotovo svaki vitalni organ! | Najčudnije priče svijeta

Indijska majka koja je rodila sijamske blizance koji dijele gotovo sve organe kaže da joj je ‘slomljeno srce’. »opsirnije..

Rusija je započela nenajavljenu proveru borbene i mobilizacione spremnosti ....

Rusija je započela nenajavljenu proveru borbene i mobilizacione spremnosti »opsirnije..

Konačni oproštaj: Na samrti posljenju želju imao da drži ruku supruge! | Najčudnije priče svijeta

Srceparajuće slike prikazuju posljednje trenutke para zajedno na intenzivnoj njezi nakon što je suprug izrazio posljednju želju da drži ženinu ruku još jednom. »opsirnije..

Mehaničar nestao nakon što je popravio ferrarija koji je 4 godine bio zakopan pod zemljom!

Misterija zakopanog ferrarija u dvorištu ispred kuće još uvijek nerazriješena – mehaničar nestao bez traga. »opsirnije..

Životna priča jedine realne sirene u svijetu!

U mitologiji sirene postoje već stoljećima. Pomorci iz cijelog svijeta su izvještavali o viđenju zagonetnog stvorenja u vodi na svojim putovanjima. »opsirnije..

AUSTRIJA - BEČ: Trojica azilanata silovala studentkinju u metrou!

Jednu studentkinju brutalno su silovala tri avganistanska azilanata u toaletu na Bečkoj željezničkoj stanici Praterstern. Oni su ubrzo uhapšeni, ali je do sad samo jedan od njih priznao krivicu.. »opsirnije..

Selo prokletih: Okovani ili zaključani, STRAVIČNE FOTOGRAFIJE MENTALNO OBOLJELIH

Potresno Indonezijsko selo gdje se nalazi stotine mentalno oboljelih pacijanata okovanih lancima i zaključani u mračnim ćelijama – nalik sobama. »opsirnije..

Država koja je nagrađena za primanje preko 2 miliona Sirijskih izbjeglica.

Turska je pokazala svijetu svoj moral i savjestan stav kada je prihvatila preko 2 miliona Sirijskih izbjeglica…

Američka humanitarna organizacija nagradila je Tursku za svoje “neumorano zagovaranje” za sirijski narod, od kojih je 2,7 miliona postalo domaćin Turske u proteklih pet godina. »opsirnije..

Uhapšeni roditelji zbog tajnog vjenčanja djece dobi od 2 do 12 godina

Indijska policija je uhapsila trojicu muškaraca koji su udavali svoju djecu u tajnoj ceremoniji vjenčanja u Indiji. »opsirnije..