Dejan Lučić i Darko Trifunović

Dejan Lučić: Darko Trifunović mi prijeti

3092

Dejan Lučić se razočarao u bivšeg prijatelja jer mu je Darko Trifunović prijetio, ne samo njemu već i njegovoj djeci.

Dejan Lučić razlozi i prijetnje

U naj novijem gostovanju emisije Balkan Info Dejan Lučić je govorio o sukobima u Ukrajini, ali i problemima sa kojima se susreće cijeli Slovenski narod.
Istorija se ponavlja i opet po ko zna koji put iz iste kuhinje dolazi receptura i bućkuriš u vidu krvavog jela za ljude iz sjenke.
Tokom izlaganja se dotakao i teme o stranim agentima pa je tako iznio podatak da je u jednom svom javnom izlaganju po pitanju izdajnika prozvao i Darka Trifunovića.
Preciznije, nazvao ga je takozvanim profesorom bezbjednosti i NATO lobistom te mu se tako očigledno zamjerio.
Nakon toga ga je Darko Trifunović zvao telefonom i prijetio mu, rekao je vidno potrešen Dejan Lučić.
Dejan Lučić je rekao da te prijetnje njega nisu posebno dotakle, ali ga je uvrijedilo što je Darko Trifunović prijetio njegovoj djeci.
On je rekao da mu nikada niko nije prijetio, ni albanska mafija o kojoj je napisao nekoliko knjiga, ali se našao jedan takozvani profesor bezbjednosti Darko Trifunović.
Voditelj je svakako napomenuo da je takvo ponašanje ne primjereno i za osudu, što je Dejan Lučić potvrdio i rekao da je sve prijavio policiji.
Nada se da će tužilac reagovati i odraditi svoj posao, a ukoliko ga ne odradi onda dobijamo potvrdu da se lobisti spremaju napraviti udara na slobodne ljude i slobodu mišljenja.

Ko je Dejan Lučić

Dejan Lučić je srpski publicista i stručnjak za geopolitiku, rođen je u Beogradu 1950. godine, čovjek koji mnogo zna o trenutnim planovima svjetskih sila i obavještajnih službi, ali i o našoj ulozi u svemu tome.
Završio je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, zajedno sa bivšim načelnikom državne bezbjedosti Jovicom Stanišićem, i komandantom specijalnih jedinica državne bezbjednosti Frankom Simatovićem Frenkijem, sa kojima je ostao dugogodišnji prijatelj.
Kao dugogodišnji prijatelj Jovice Stanišića i Franka Simatovića, pojavio se kao svjedok na njihovom suđenju u Haškom tribunalu 2011. godine, gdje je potvrdio da poznaje optužene, ali i da nikada nije radio za Službu državne bezbjednosti Jugoslavije, SCG niti Srbije.
Dejan Lučić je danas za mnoge obavještajni monstrum, koji je desetak godina prije ruske vojne obavještajne službe GRU, objavio „Plan o obnovi Hazarstana“ u svojoj knjizi Islamska republika Njemačka!
A još 1994, u Vladarima iz sjenke – scenario pravljenja države „Operacije Habzburg“!
O secesiji Kosmeta Lučić je bio nemilosrdno iskren u Tajnama albanske mafije, gde je još 1989. optužio lijevo krilo CIA-e za izdaju Zapada!
Samo neka od njegovih djela su: Varvarstvo u ime Hristovo, 1 i 2 (sa prof. dr Dragoljubom Živojinovićem), 1988; Tajne albanske mafije, 1989; Tajne lopovskog znata, 1990; Pavelićev testament, 1 i 2, 1990. i 1991; Vladari iz senke, 1994; Islamska republika Nemačka, 1 i 2, 1999. i 2000; Kraljevstvo Hazara, 1 i 2, 2005. i 2008; Teorija zavere, 2009, Kineska osveta 2011, Profesori smrti 1,2,3, Kineska Osveta, Kraljevstvo Hazara itd.

Darko Trifunović

Darko Trifunović rođen je u Beogradu 1971. godine, srpski je univerzitetski profesor, analitičar, pravnik i doktor nauka bezbjednosti, odbrane i zaštite.
Nakon završene srednje škole upisao je studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Magistrirao je 1999. godine na Koledžu Robert Kenedi u Cirihu (tema: „Međunarodno krivično pravo — Međunarodni krivični sud; Politička manipulacija terminom genocid — Slučaj Srebrenica“) i stekao zvanje: magistar pravnih nauka — specijalnost — rješavanje sukoba.
U vreme NATO agresije na SR Jugoslaviju, Trifunović je bio uhapšen.
U zatvoru je proveo 45 dana, a hapšen je zbog fotografisanja strateški važnih lokacija u glavnom gradu Srbije i SRJ.
Optužen je da je postavljao lokatore za NATO savez tokom bombardovanja.
Darko Trifunović tvrdi da su ga tada uhapsili ruski agenti i da od tada on vodi i zagovara jaku anti-rusku politiku.

Novi virus gori od korone!

Tokom jedne emisije 2019′ godine, Darko Trifunović i novinar Miodrag Žarković su bili gosti emisije gdje se govorilo o interesima Srbije.
Na kraju emisije je umalo došlo do tuče dvojice sagovornika jer ga je Miodrag Žarković nazvao izdajnikom, a Darko Trifunović je udarivši rukom o sto rekao: “E takvi ko ti su nam i doveli NATO bombe u Srbiju”
.