Uhapšen Caba Der video snimak

Uhapšen Caba Der plaćeni ubica!

4865

Plaćeni ubica Caba Der je Uhapšen na recepciji hotela “Amadeus” u Pragu, gdje je sobu iznajmio prije 20 dana.
Češka policija i agenti su ga uhapsili u saradnji sa pripadnicima FAST timova za potrage u nekoliko zemalja, a umnogome je doprinjeo i FAST tim MUP-a Srbije.
Nakon što je više država raspisalo crvene međunarodne potjernice i evropske naloge za hapšenje, policija je intenzivno pratila svaki trag ubice kojeg su ubrzo locirali.
Znali su da je opasan i naoružan pa su mu spremili sačekušu na recepciji hotela, a kad se on oko ponoći pojavio tad su ga munjevito uhapsili.

Uhapšen Caba Der bio naoružan i maskiran

Čaba Der je plaćeni ubica iz Čantavira kod Subotice, osumnjičen je za više ubistava u Srbiji, regionu i inostranstvu.
Uhapšen je na recepciji hotela “Amadeus” u Pragu u noći između petka i subote, a tokom hapšenja je bio naoružan, maskiran i imao je falsifikovana dokumenta.
On je u ovom hotelu iznajmio sobu prije 20 dana, a policija i agenti su znali da je veoma opasan i naoružan.
Policija je u tu svrhu pokrenula akciju kodnog naziva “Killer” (ubica) i dobro isplanirala hapšenje.
Naime, policajci su spremili sačekušu na recepciji hotela kako bi se rizik sveo na minimum u slučaju pružanja otpora.
Maskirani agenti i policija su čekali najbolji i najbezbjedniji trenutak, a kad se on oko ponoći pojavio tad su ga munjevito uhapsili.
U trenutku kad je Uhapšen Caba Der je kod sebe imao dva pištolja, municija i prigušivač, periku, bradu, naočale kao i falsifikovana dokumenta, saopštio je MUP.
Intenzivna potraga za plaćenim ubicom je otpočela kada je 5. januara ove godine nemilosrdno pištoljem sa prigušivačem ubio Nebojšu Markovića na Banovom Brdu.
Tog trenutka su ga snimile nadzorne kamere i bio je identifikovan kao Caba Der koji je ranije već robijao za dva ubistva i jedno u pokušaju.
Nakon izdavanja potjernice oglasila se Holandska policija koja traga za istom osobom koja je 30.06.2018. godine u Amsterdamu u italijanskom restoranu hladnokrvno upucala hrvatskog biznismena Ivana Serdarušića, naočigled prisutnih gostiju.
Odmah iza njih potjernicu je izdala i Mađarska policija koja traga za istom osobom jer se sumnjiči za ubistvo biznismena Lasva L, 20.09.2018. godine u Budimpešti na parkingu kad mu je Caba Der naredio da klekne, a onda mu pucao u glavu.
Inspektori ga opisuju kao ubicu koji je ubijao hladnokrvno sa osmijehom na licu bez imalo straha što potvrđuju video snimci sa nadzornih kamera koje su ga snimile prilikom nekoliko ubistava.
Policija je u Pragu uspjela iznenaditi plaćenog ubicu Cabu Der pa je operacija obavljena brzo i energično.
On jednostavno nije imao šanse da reaguje i pokuša pružiti otpor jer je u trenu oboren na pod i brzo su mu stavljene lisice na ruke.
Ostatak policajaca je blokirao hotel u kojem je Uhapšen, a zatim je osumnjičeni brzo prebačen u pritvor.

Pogledajte i video snimak Caba Der hapšenje

Caba Der plaćeni ubica iz Subotice!

Plaćeni ubica Caba Der je Uhapšen i sprovedan u zatvor, a sudske vlasti će pripremiti dokumentaciju zbog ekstradicije u države koje ga traže.
Za njim je u više država raspisano međunarodnih potjernica, a Srbija je među prvima koja planira prva zatražiti njegovu ekstradiciju kako bi bio procesuiran.
Caba Der će krivično odgovarati za svoja djela, a kako stvari stoje izgleda će prvo biti procesuiran u Srbiji.
.