Isplivao snimak video Zoran Babić

Isplivao snimak stravičnog udesa direktora Koridora Srbije Zorana Babića

2889

Upravo je Isplivao snimak stravičnog udesa kada se škoda direktora Koridora Srbije Zorana Babića zakucava u druga auta na naplatnoj rampi kod mjesta Doljevac u blizini Leskovca.
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginula je Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povrijeđene su još četiri osobe među kojima i sam Zoran Babić.
Za izazivanje nesreće osumnjičen je vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića D. S. (35) iz Rakovice kojem je određen pritvor u trajanju od 48 časova.

Isplivao snimak udesa Zorana Babića

Načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Nebojša Arsov je objasnio da je do stravične nezgode došlo kada se vozilo marke “škoda”, koje se kretalo velikom brzinom iz pravca Niša ka Leskovcu, nije zaustavilo kod naplatne stanice Doljevac, već je udarilo u vozilo “opel astra”, koje je stajalo u redu za čekanje na naplatnoj rampi.
Vozač D.S. je upravljao “škodom superb” u kojoj se nalazio Zoran Babić kada je na naplatnoj rampi umjesto u smjer u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gdje se plaća gotovinski i udario u “opel astru” na čijem je zadnjem sjedištu sjedila nesrećna Stanika Gligorijević koja je poginula na licu mjesta.
Sve je bio dio novinske priče i groznih fotografija stravičnog udesa, a kad je Isplivao snimak sa naplatne rampe, svima je bilo jasno kojom brzinom je vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića uletio u naplatnu rampu!
Od velike siline udarca koji je bukvalno raznio zadnji dio vozila, Stanika je preminula na licu mjesta, a iz gomile zgužvanog lima od automobila morali su da je izvlače vatrogasci.
Teško je povređena i njena sestra M.A. (54) koja je bila na mjestu suvozača dok je njen zet S.A. (48) zadobio nešto lakše povrede.
Takođe lakše je povređen i S.S. (64) koji je bio za volanom svog “pasata” kada ga je otpozadi usred lančanog sudara udarila “opel astra” ispred koje je bio.
Srbijanski mediji su objavili da je Isplivao snimak sa nadzorne kamere stravičnog udesa o kojem bruji region.
Potrudili smo se i dosli u posjed video snimka nadzorne kamere na naplatnoj rampi koja jasno prikazuje detalj stravične saobraćajne nesreće.
Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja, a možete ga pogledati ispod:

Vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić izjavio je da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju poslije saobraćajne nesreće u kojoj je, kako podsjeća, jedna osoba izgubila život.
Izgubljen je jedan ljudski život, a za mene kao čovjeka (iako sam bio samo saputnik) to je sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće.

Naser Orić: Aleksandar Vučić hoće da me ubije!

Podjećamo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginula je Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povređene su još četiri osobe među kojima i sam direktor Koridora Srbije Zoran Babić.
Preduzeće Koridori Srbije demantovalo je navode da njihov nijedan automobil koji je na raspolaganju “Koridorima Srbije” i koje ovo preduzeće koristi ne posjeduje rotaciona svjetla i blinkere.
To su obična vozila za potrebe investitora i inženjera (nadzornog organa), koja se koriste u cilju realizacije projekta.
.