Admiral Domazet Lošo - Karta hrvatsko kraljevstvo

Admiral Domazet Lošo: BiH, dio Srbije, Crne Gore i Mađarske pripadaju Hrvatskoj

14993

Admiral Domazet Lošo je objasnio da ova izjava nema veze sa Drugim svjetskim ratom, ali zna se da je cijela Bosna i Hercegovina, dio Srbije, Crne Gore i Mađarske pripadaju Hrvatskoj.
To je zapravo hrvatsko kraljevstvo, naša djedovina i čista hrvatska zemlja.

Admiral Domazet Lošo o Hrvatskom kraljevstvu

Poznati hrvatski admiral u penziji Davor Domazet Lošo (72) izazvao je izuzetnu pažnju javnosti u regionu pošto je rekao da cijela Bosna i Hercegovina, dio Srbije, Crne Gore i Mađarske pripadaju Hrvatskoj.
Ovo nema veze sa drugim svjetskim ratom nit ovim posljednjim, ali zna se da je cijela Bosna i Hercegovina zapravo hrvatsko kraljevstvo, to je hrvatska zemlja.
Nek’ bude jasno svima, hrvatska zemlja je i Boka Kotorska, sve do Ulcinja, odnosno južno do Budve u Crnoj Gori, rekao je Admiral Domazet Lošo gostujući na Osječkoj televiziji.
I Mađarima nek bude jasno da je hrvatska zemlja zajedno uključujući i Pečuh!
Takođe, da srbima ne govorim da je hrvatska zemlja Srem, Bačka i dijelovi Banata.
Ljudi osvijestite se, to je sve na stolu, a ako se ne probudimo rastrgat će nas.
Zastrašujuća je teza da su u Hrvatskoj srbi ugroženi, odnosno sprski narod je ugrožen u Hrvatskoj, eto tako vam je danas teza postavljena.
Admiral Domazet Lošo tvrdi da je Hrvatska izložena nikada žešćim velikosrpskim zahtjevima i namjerama, čiji je direktni eksponent Milorad Pupovac.
Tu nema kraja, imamo i nikada nestale dosanjane snove talijana i mađara da nam otmu dijelove zemlje.
A danas i novonastale muslimansko-bošnjačke ciljeve koji se jasno vide u udarima na Katoličku crkvu u BiH.
Objašnjavajući stavove Admiral Domazet Lošo je naglasio da globalističkim lijevo-liberalnim centrima nisu interesantne lijevo liberalne političke stranke.
Oni u njima imaju sigurna uporišta i oslonce, pri čemu je i za HDZ rekao da je otet hrvatskom narodu uprkos još uvijek snažnoj emotivnoj vezi i dijela članstva i biračkog tijela prema tome pokretu zbog formiranja hrvatske države.
Neki će reći, evo pustili smo vas da imate 30 Godina svoju državu, a vi ste i daljenesposobni.
Nismo na početku mogli spriječiti Hrvatsko priznavanje (ovo je i 1992. Godine rekao engleski Ministar vanjskih poslova), ali ćemo promijeniti njen sadržaj vremenom.

Veljko Kadijevic i Hrvat koji je htio da spasi Jugoslaviju!

Napominjemo, Admiral Domazet Lošo je u penziji, a učestvovao je u planiraju operacija “Bljesak”, “Oluja” i “Južni potez”.
Nije mu prvi put da izjavi neke šokantne stvari pa je tako rekao da je bivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan.
Ovo je rekao Admiral Domazet Lošo, koji je prije tri godine bio savjetnik tadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.
On je tada bio član Vijeća za državnu sigurnost i saradnik hrvatske predsjednice, nedjeljama je Admiral iznosio širom Hrvatske izjave kako je Slobodan Milošević živ i to na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore istorije u Hrvatskoj.
.