Plaćeni ubica Caba Der

Plaćeni ubica Caba Der ponovo snimljen kako ubija!

3175

Kako su izjavili holandski mediji, Caba Der je Plaćeni ubica sa mađarskim i srpskim nacionalnim identitetom koji iza sebe ima više ubistava.
Holandska policija je javno objavila video snimak kad Caba Der u Amsterdamu u jednom italijanskom restoranu u po bijela dana puca iz pištolja sa prigušivačem u glavu Ivanu Serdarušiću.
Ivan Serdarušić (62) je Hrvat koji je imao holandsko državljanstvo i dovodio se u vezu sa sumnjivim poslovima u vezi droge itd.
Plaćeni ubica Caba Der mu je prišao naočigled brojnih gostiju i hladnokrvno pucao u glavu.

Plaćeni ubica Caba Der ubio i u Amsterdamu

Ivan Serdarušić je Hrvat koji je imao holandsko državljanstvo i dovodio se u vezu sa sumnjivim poslovima u vezi droge itd.
Tog kobnog 30.07.2018. godine sjeo je u jedan italijanski restoran u Amsterdamu u Betovenovoj ulici, a odabrao je sto na terasi.
Plaćeni ubica Caba Der mu je prišao i pucao mu u glavu iz pištolja sa prigušivačem, i to naočigled brojnih gostiju, među kojima je bila i žena sa malom bebom.
Čim je ispalio metak Ivanu Serdarušiću u glavu, Plaćeni ubica je pobjegao, ali su ga kamere snimile tokom likvidacije i cijelim putem kuda je bježao.
Bacio je odijelo sa sebe kojim se maskirao, a zatim i pištolj sa prigušivačem.
Nastavio je laganim hodom da se kreće dok u jednom trenutku prilazu vratima jedne zgrade i provjerava dali su otključana kako bih se sakrio jer je nekoliko ljudi ispred restorana potrčalo za njim, ali ga nisu stigli.
Na tom snimku kad prilazi vratima, jasno se vidi lice ubice Cabe Der-a.
Na sebi je imao kapu bež boje, crnu torbu za laptop i bijelo-plavu košulju: Prostije, bio je obučen kao turista da ne upada u oči prolaznicima.
Nakon ispaljenog metka u glavu Serdarušiću, on je odbacio oružje u blizini, a policija je uspjela da rekonstruiše njegovo kretanje nakon ubistva.
Odsjeo je u hotelu u blizini Damraka i glavne željezničke stanice jer su ga kamere pratile i uspjele snimiti svuda dok se kretao drugim danima, a finalni snimak je dole u nastavku teksta kad tik poslije ubistva Ivana lagano šeta, a iza njega jure vozila sa rotacijom koji su krenuli na mjesto ubistva!
Na osnovu tih i drugih snimaka policija je otkrila kako je Plaćeni ubica ostavio brojne tragove.
U Holandiju je stigao 8.07.2018. godine, odnosno tri nedelje prije samog zločina.
Njegovo lice se jasno vidi na snimcima nadzornih kamere, a na mjestu ubistva nađen je i njegov DNK.
Nekoliko minuta nakon ubistva lociran je blizini Koningspleina u samom centru grada.
Istražitelji i policija su analizirajući njegovo kretanje zaključili da je Plaćeni ubica Caba Der najverovatnije ranije upoznao teren radi bjegstva.
Dok je boravio u Amsterdamu, ujedno je i pratio Ivana Serdarušića kojeg je kasnije likvidirao.
Karlo Ferili, vlasnik italijanskog restorana u kojem je ubijen Ivan Serdarušić, za medije je izjavio da je on bio njihov redovni gost, ali da ga nije lično poznavao.
Očevidci su ubicu opisali kao izrazito mišićavog muškaraca visokog oko 160 centimetara.
U trenutku dok je pucao za susjednim stolom sjedele su žene sa malom bebom na koje Plaćeni ubica Caba Der nije obraćao pažnju.
Ubica je prišao i pucao mu u glavu iz pištolja sa prigušivačem, a onda se udaljio iz bašte restorana.
Hitna pomoć je ubrzo stigla, ali teško ranjeni Ivan je u bolnici podlegao teškim povredama.
Prema navodima holandskih medija Ivan Serdarušić je imao u tom trenutku 62 godine, a već duže vrijeme se bavio poslovima u vezi sa prodajom droge.
Povezali su ga sa lokalnim kriminalnim grupama, uz napomenu da nije bio visoko rangiran u amsterdamskom podzemlju, ali vjeruju da je njegova likvidacija povezana sa sumnjivim poslovima.
Ujedno je to i glavni smjer istrage i mogući motiv egzekucije.

Pogledajte Video 18+

Iz holandske policije su u saopštenju naveli da žele razgovarati sa svima koji su imali bilo kakav kontakt sa osobom koja se vidi na snimku.
Za svaku informaciju o njemu u periodu 8.07.2018-30.07.2018 dok je boravio u Holandiji ponudili su nagradu od 20.000 eura.

Caba Der poznat policiji

On je u Novom Sadu na Trgu mladenaca u restoranu “Marina” pred gostima 2004. Godine iz pištolja ubio kriminalca Branislava Jelačića.
Nakon odležane robije, u Septembru 2017. godine ga je Policija kantona Sarajevo uhapsila, a sa njim i lice sa imenom Marko Gojčević ( iz Bara – Crna Gora).
Kod njih su tada pronađeni automatski pištolji sa prigušivačima i municijom.
Pod pritiskom policije na saslušanju su ipak priznali kako su došli u BiH i Sarajevo da izvrše ubistvo.
Ipak pored svih napora, oni nisu htjeli otkriti ko je naručilac ubistva, niti koga je trebalo da likvidiraju tada.
Nakon toga su pripadnici MUP-a vrlo brzo identifikovali muškarca kao Caba Der koji je na Banovom brdu hladnokrvno likvidirao i Nebojšu Markovića.
Marković je izašao iz stana i sišao do svog automobila kako bi uzeo kolica za bebu.
Policija je ubicu identifikovala po snimcima nadzorne kamere kad prilazi i sa jednog metra iz pištolja sa prigušivačem puca u glavu i grudi Markoviću.
Od tad mu se gubi svaki trag, a policija je za njim raspisala potjernicu.

Caba Der plaćeni ubica iz Subotice!

Podsjetimo, Plaćeni ubica Čaba Der je osumnjičen da je 5.01.2019 na Banovom brdu (Srbija) ubio Nebojšu Markovića (37) jer su ga snimile nadzorne kamere, a traži se i zbog jednog ubistava u Budimpešti prethodne godine, izjavila je policija Holandije.
Ubica Čaba Der ima debeli dosije u policiji, a rodom je iz Čantavira kod Subotice u Srbiji, a ima miješano mađarsko i srpsko porijeklo.
Iz dosijea vidimo da je Caba Der prvo bio sitan lopov, koga su u Kazneno popravnom zavodu prekalili u plaćenog ubicu.
.